Ünlüler doğum sonrası kilolarını nasıl veriyor?

Hamileyken aldıkları kiloları verebilmek için kimi diyet yapmış kimi ise sıkı bir egzersiz programı uygulamış. Gelin ünlülerin hamilelik kilolarını verme hikayelerine göz atalım.
 
Bethenny Frankel
 
Hamileliği boyunca sağlıklı beslendiğini ve yoga yaptığını belirten Frankel, hızlı kilo vermesinin bir diğer sebebinin de oğlunun 5 hafta erken doğmuş olduğunu belirtiyor.
 
Catherine Zeta-Jones
 
Gebelik sürecinde aldığı 23 kiloyu Atkins diyeti ile vermiş. Bu diyetle düşük karbonhidratlı ürünler yerine yüksek proteinli ürünler tüketmiş.
 
Reese Witherspoon
 
Hamileliğinden 8 hafta sonra eski görüntüsüne kavuşan Reese, bunun için yoga, sağlıklı beslenme, egzersiz ve bolca yürüyüş yaptığını söylüyor.
 
Angelina Jolie
 
Ünlü aktrist, kızı Shiloh’ta aldığı kiloları yoga ile verdiğini söylüyor. Aynı zamanda zencefil kökü ve sarımsakla hazırlanan özel çayın da kilo vermesinde yardımcı olduğunu belirtiyor.
 
Kate Hudson
 
Doğumda aldığı 28 kiloyu 4 ayda vermesini her gün 2-3 saat yaptığı egzersizlere borçlu. Beslenmesinde ise gün içine yayılmış, proteini yüksek, küçük atıştırmalıklardan yana seçim yapan ünlü yıldız bazı karbonhidratlar, tahıllar ve meyveleri hayatından çıkarmış.
 
Jennifer Lopez
 
Lopez, ikizlerine hamileliği sırasında aldığı 20 kiloyu iyi düzenlenmiş bir sistemle vermiş. Günlük 1400 kalorilik ihtiyacını 4 öğüne yaymış. 55 kilo olana kadar kırmızı eti hayatından çıkarmış. Diyet sebze ve meyvelerden oluşan beslenme planında her öğün protein almaya özen göstermiş. Su dışında sıvı tüketmeyen şarkıcı ayrıca haftada 4 kere 45-75 dakika arası egzersiz yapmış.
 
Gisele Bündchen
 
Oğlu Benjamin’e hamileliği sırasında aldığı kiloları vermesini, ona büyük fayda sağlayan emzirmeye borçlu olduğunu söylüyor. Gebeliği sırasında da kilosuna çok dikkat ettiğini söyleyen model, sağlıklı beslendiğini ve egzersiz yaptığını söylüyor. Gebeliği sırasında çok kilo almamasının da önemli bir etken olduğunu belirten ünlü model, normal doğumun ve emzirmenin çok önemli olduğunu vurguluyor.
 
Alessandra Ambrosio
 
Kızı Anja’nın doğumundan 2 ay sonra eski formuna kavuşan 30 yaşındaki model, her gün 45 dakika kardiyo ve egzersiz yaptığını söylüyor. Hiçbir diyet uygulamadığını belirten model, formunu emzirmeye ve egzersizlere borçlu olduğunu söylüyor.
 
Beyoncé
 
Kızı Ble Ivy’nin doğumundan 4 ay sonra eski formuna kavuşan Beyoncé, fazla kilolarını emzirme sırasında kaybettiğini belirtiyor. Anneleri de bu şekilde kilo vermeye teşvik ettiğini söylüyor.
 
Heidi Klum
 
Doğum sonrası 6 ayda verdiği 14 kilonun sırrının motivasyon olduğunu söyleyen güzel yıldız, egzersiz yaparken fit resimlerini gözünün önünde bulundurarak bu motivasyonu sağladığını söylüyor. Ayrıca hedeflediği kiloya inene kadar her ay çıplak halinin fotoğrafını çekerek bir önceki ayla aradaki farkı görerek ekstra motivasyon sağladığını belirtiyor. Doğum sonrası verdiği kiloları aynı zamanda emzirmeye de borçlu olduğunu söyleyen Heidi, kilo vermek isteyenler için meyve, sebze, tavuk, balık ve yumurta gibi besinlerle yapılacak küçük atıştırmaların kişiyi tok tutacağını hatırlatıyor.
 
Pink
 
Ünlülerin favori antrenörlerinden biri olan Jeanette Jenkins, Pink’in doktorundan onay alır almaz haftada 5 günlük bir spor programına başladıklarını belirtiyor. Spora ek olarak düzenli bir beslenme planı da uyguladıklarını da ekliyor.
 
Miranda Kerr
 
Hamileliği süresince 13-18 kilo alan model, doğumdan sonra hiç vakit kaybetmemiş. Doğumdan sonra yogayla ve sağlıklı beslenerek fazla kilolarından kurtulduğunu belirten Kerr, aynı zamanda emzirmenin de kilo vermeye katkısının olduğunu söylüyor.
 
Mariah Carey
 
Carey, ikizlerinin doğumundan sonra Jenny Craig diyeti uygulamış ve 6 ay içinde yaklaşık 30 kilo vermiş. Kendisi bunun yaklaşık 18 kilosunun hamilelik sırasında oluşan ödemden kaynaklandığını belirtiyor. Sezeryan doğum yaptığı için başlarda çok fazla egzersiz yapamayan Carey, kilo vermesinde en etkili şeyin beslenmesini düzenlemesi olduğunu söylüyor.
 
Victoria Beckham
 
Kızı Harper’ın doğumundan sonra Ketojenik diyet uygulamış. Buna ek olarak bir antrenör eşliğinde antrenman yapmış ve haftada 6 gün koşuya çıkarak doğum kilolarından kurtulmuş.
 
Jessica Alba
 
İkinci kızının doğumundan sonra nasıl kilo verdiği sorulduğunda etrafta dolaşan 3 yaşında bir çocuğun peşinden koşturmanın ve bir antrenörle de egzersiz yapmanın büyük bir etkisi olduğunu belirtmiş.
Kaynak: www.hthayat.haberturk.com
Yazıyı Oylayın


Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading...
Menu Title