İmunol Ailesi’nin En Yeni Üyesi ‘’İmunol Pastil’’ Eczanelerde

Türkiye’de gıda takviyesi alanında geniş ürün yelpazesine sahip Orzaks İlaç, İmunol markasının yeni üyesi ‘’İmunol Pastil’’ ile eczanelerde yerini alıyor.
2004 yılında sağlık sektöründe gıda takviyeleri ile hizmet vermeye başlayan Orzaks İlaç, ‘’Sağlığa Hediye’’ mottosuyla ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor. Yetişkinler ve çocuklar için geliştirilmiş 8 ayrı formu bulunan İmunol Serisi, kış ayları ve mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.
 
İmunol Serisi’nin yeni üyesi, içeriğindeki zencefil, zerdeçal, meyan kökü, frenk üzümü, C vitamini ve asetat-glukonat formlarında çinkoile özel geliştirilmiş formüle sahip yumuşak formda bir pastil. Kutusunda 12 yumuşak pastil içeren ‘’İmunol Pastil’’; çantada, cepte, okulda, konserde, iş yerinde, toplu taşıma araçlarında, her an her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Şeker, koruyucu, laktoz ve glüten içermeyen ‘’İmunol Pastil’’, 11 yaşından büyük kişilerin kullanımına uygun.
‘’İmunolPastil’’in içerisindeki C vitamini ve çinko, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunuyor.
 
Yenilenen teknolojisi ile ürün çeşitliliğini artıran, doğadan aldığı ilhamla yenilikçi ve özgün ürünler üreten Orzaks İlaç, T. C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan onaylı AR-GE merkezinde geliştirdiği 8 farklı formdaki ‘’İmunol Serisi’’ ile zorlu kış şartlarına karşı vücut direncini güçlendiriyor. Orzaks İlaç’ın “Sağlığa Son Hediyesi” İmunol Pastil’e eczanelerden ulaşmak mümkün.
 
 
Yazıyı Oylayın


Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading...
Menu Title