Gezegenler bebeğinizin mizacını etkiliyor

Koç burcu bebeği: Tüm ilgiyi üzerinde hissetmek isterler. Meraklı ve öğrenmeye aç olduklarından kitaplarla ilgilenmek hoşlarına gidebilir.
 
Boğa burcu bebeği: Bebeğinizin damak zevkinin şimdiden geliştiğini görebilirsiniz. Ayrıca müzik kulakları da çok iyidir. Sanatla alakalı olduğunu fark etmek çok vaktinizi almaz.
 
İkizler burcu bebeği: Bebeğinizin erkenden konuşmaya başlamasına hiç şaşırmayın! Hayal gücü de çok geniştir; ondan hikayeler dinlemeye alışsanız iyi edersiniz.
 
Yengeç burcu bebeği: Bebeğinizin evine, ailesine düşkün olduğunu fark edeceksiniz. Duygusallıkları biraz sulu gözlü olmalarına yol açabilir. Sizin peşinizden ayrılmayacaktır.
 
Aslan burcu bebeği: Bebeğiniz biraz mızmız ve gürültücü olabilir. Doğuştan gelen egoları sizi zorlayabilir. Lider kişiliğini hemen ortaya çıkaracaktır.
 
Başak burcu bebeği: Mükemmeliyetçilik şimdiden bebeğinizin hücrelerine işlemiştir. Yemek seçebilir, düzeninin değişmesinden hoşlanmayabilir.
 
Terazi burcu bebeği: Rahatına düşkün ve gülücükleriyle etrafa neşe saçan bir bebek annesi olmak çok hoşunuza gidecek. Kalabalık gruplarla oynamayı seven bebeğinizin en mutlu olduğu yer evinizin yakınlarındaki bir oyun parkı olacaktır.
 
Akrep burcu bebeği: Ağladığı zaman neye ağladığını kestirmeniz zor olabilir. Gözleriyle otorite kurmaya çalışacağından sizi biraz kaygılandırabilir fakat tek istedikleri ilgidir aslında.
 
Yay burcu bebeği: Bebeğinizin erkenden yürümeye başlaması sizi hiç şaşırtmasın! Gözünüz sürekli üzerinde olmalı çünkü etrafı keşfetmeyi sevdiğinden her an ortalıktan kaybolabilir.
 
Oğlak burcu bebeği: Onun bir çocuk değil de yetişkin olduğunu zannedebilirsiniz. Fazlasıyla olgun ve planlıdır. Sorumluluk almayı sevdiğinden ona evde ya da dışaıda ufak görevler verirseniz mutlu olacaktır.
 
Kova burcu bebeği: Şimdiden bir dahi olduğuna emin olabilirsiniz. Elektronik aletlere ilgileri vardır. Konuşmayı ve arkadaşlık yapmayı çok sever ve çabuk becerirler.
 
Balık burcu bebeği: Hafızası bir kamera gibi kaydeder. Balık burcu bebekleri kendi düzenlerini kendileri belirler. Güzel sanatlara yeteneği olacaktır.
 
Kaynak: Zeynep Turan / Sabah
Yazıyı Oylayın


Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading...
Menu Title