Yeni anneler için olmazsa olmaz 5 ürün…

Yeni bebeğiniz için eşya ve gerekli malzemeleri almak bunaltıcı ve kafa karıştırıcı olabilir. Gerçekten ihtiyacınız olan şeyler nedir? Listeden neleri silebilirsiniz? İşte yeni anneler için olmazsa olmaz beş adet eşya:
 
1. Kanguru
 
İyi kalite bir kanguru, işlerinizi hallederken veya yalnızca evin içinde gezinirken ellerinizin serbest kalması için idealdir. Aynı zamanda vücudunuza yakın olmak bebeğiniz için sıcak ve rahatlatıcı bir duygudur.
 
2. Bebek kitapları
 
Masal okuma zamanı, bebeğinizle yakınlaşmak için harika bir yöntem ve ona kitap okuma, dinleme ve kelime bilgisi becerilerini geliştirecek.
 
3. Alt değiştirme matı
 
Evinizin herhangi bir alanı, alt değiştirme matı, bez ve ıslak mendillerle alt değiştirme istasyonuna dönüştürülebilir. Matı (ve kılıfını) özellikle bez değiştirme sırasında lekelendiği zamanlarda olmak üzere sık sık yıkayın.
 
4. Bez çantası
 
Bebek arabası ataşmanı ve erişimi kolay bölmeleri olan geniş bir çanta seçin. İpucu: Bu çantayı yanınızda en az iki yıl boyunca taşıyacaksınız, bu nedenle klasik ve her kıyafetle kullanılabilir bir parça seçin.
 
5. Önlük veya bezler
 
Bunlar her besleme sırasında giysilerinizi koruyacaktır. Aynı zamanda dökülenleri silme ve bebeğinizin yapışkan ellerini temizleme konusunda da işe yarayacaklardır.
Kaynak: http://www.prima.com.tr/
Yazıyı Oylayın


Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading...
Menu Title