Yenidoğan bebeğe ne hediye edilebilir?

Yeni doğan bebeklere hediye almak, toplumumuzda çok eskiden beri süregelen en güzel geleneklerinden biri. Çünkü sevinçlerin en büyüğü bebek doğumlarında yaşanır. Böylesine büyük bir sevinci hem kutlamak hem de alacağımız hediyelerle unutulmaz kılmak isteriz. Peki yeni doğan bir bebeğe ne hediye alınabilir, sizler için listeledik.
 
Altın, nazar boncuğu
Yeni doğan bebeğe altın hediye etmek, en eski geleneklerden biridir. Altın hediye ederek hem bebek sahibi anne ve babaya maddi anlamda destek olmuş hem de onların bu büyük mutluluğuna ortak olmuş olursunuz.
 
Kişiye özel mesaj ve fotoğraf baskılı önlük, yastık
Böyle bir hediye seçmeye karar verirseniz, hem her bebeğin ihtiyacı olan bir hediye seçmiş hem de kişiye özel hale getirmiş olursunuz.
 
Bebekler için satılan kil tabletlerden alabilirsiniz. Bebeğin eli veya ayağı kile bastırılarak çerçeveleniyor, üzerine de tarih atılıyor.
 
Dijital fotoğraf çerçeveleri de güzel bir hediye olabilir. Anne-bebek temalı epeyce fotoğraf çekecekler önümüzdeki aylarda, fotoğraflarını böylece düzenleyebilirler.
 
Bebek kıyafeti
Kıyafet almayı düşünüyorsanız ilk dikkat etmeniz gereken sağlıklı bir kumaştan üretilmiş olmasıdır. Bebeğin içinde bulunduğu aydan daha büyüğünü seçmeye özen gösterin. Bebekler çok hızlı büyür.
 
Bebeklere Özel Tasarım Çerçeveler
İlk gülümsemesi, ilk dişi, ilk adımları derken, bol bol fotoğraf birikir. Özel tasarım çerçeveler, ölümsüzleşen anları güzelleştirir.
 
Yazıyı Oylayın


Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading...
Menu Title