En Garip Doğum Hikayeleri…

Dünyaya gelmek, bebekler için bir travma kabul ediliyor. Huzurlu ve korunaklı anne karnından dünyanın karmaşası içine bir anda giriyorlar. Pek çok hamile kadın rahat rahat hastanede doğum yaparken, bazıları bu kadar şanslı olamıyor. İşte garip yerlerde doğan 5 bebek:

Ağaçta doğan bebek

Mozambik’te yaşayan Cheindza isimli kadın bir anda sel sularına kapıldığında 9 aylık hamiledir. Etrafı saran timsahlardan kurtulmak için bir ağaca çıkar. Yaklaşık 4 gün bu ağaçta kalır ve hiç bir şey yemez ve içmez. Ağacın üstünde doğum sancıları tutan kadın, kendi kendine doğum yapar. Kurtarma ekipleri onları kurtarmak için helikopter ile geldiğinde göbek bağı bile hala kesilmemiş olan bebek ve anne ölmek üzeredir. Hastaneye kaldırılan bebek ve anne şu an çok sağlıklılar.

Hamburgercide doğan bebek

Danielle Miller isimli kadın, Washington’da Mc Donald’s şubesinde gece vardiyasında çalışıyordu. Birden fenalaştı ve tuvalete gitti. Arkadaşı yanına geldiğinde sancı çekiyordu ve garip bir durum yaşanıyordu. Kadın, bir süre sonra bir erkek bebek dünyaya getirdi. 2.72 kg. doğan bebeğe kadın hamile olduğunu bile bilmiyordu.

Trende doğan ve tuvalete düşen bebek

Hindistan’da yaşayan Bhuri Kalbi, 7 aylık hamileyken tren tuvaletine girer. Birden çocuk doğar ve tuvaletten raylara düşer. Kendisi bayılır ve kendine geldiğinde akrabalarına bebeği doğurduğunu ve raylara düştüğünü söyler. Tren hemen durdurulur ve bebek sağ olarak kurtarılır.

Postanede doğan bebek

Portekizli Sonia Marina, postanede ki işini halletmek için Cambridgeshire’daki postaneye gelir. Burada sancıları tutar ve ambulans gelinceye kadar bebek kolilerin arasında doğar. Koli tartısında bebek tartıldığında 2.34 kg. gelir.

Asansörde doğan bebek

Heater Simola eşi ile birlikte yemek yerken sancıları tuttu. Birlikte hastaneye girdiler ve asansörde bebek doğdu. Eşine onun kafasını tut diye bağıran Heater’in eşi bebeği tutu. Bebeğin boynuna kordon dolanmıştı baba çıkarmaya çalışırken asansöre giren hemşireler kordonu keserek bebeğin sağlığını kazandırdılar. 2.9kg. gelen bebek şu an sağlıklıdır.

 

 

 

Kaynak: mailce.com

Yazıyı Oylayın


Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading...
Menu Title