İkiz bebeklerin her şeyi aynı olmaz…

İkiz bebek büyüten anneler, bebeklerinin aynı saatte acıkacağını, aynı saatte uyuyacağını düşünür. Oysa ki bu doğru değildir. Tek yumurta ikizi bile olsalar bebekleri birbirinden ayıran özellikler vardır. Zaman içinde sizin de fark edeceğiniz bu özellikler, bebeklerinin ayrı birer birey olduğunu size sık sık hatırlatacaktır. Ancak ayrıldıkları noktalarla birlikte özellikle duygusal olarak ikizlerin birbirlerinden haberdar olmaları, aralarında kilometrelerce mesafe de olsa, birbirlerinin üzüntü ve mutluluklarını hissetmelerine engel değildir.

İkiz bebek büyüten anneler, bebeklerinin aynı saatte acıkacağını, aynı saatte uyuyacağını düşünür. Oysa ki bu doğru değildir. Tek yumurta ikizi bile olsalar bebekleri birbirinden ayıran özellikler vardır. Zaman içinde sizin de fark edeceğiniz bu özellikler, bebeklerinin ayrı birer birey olduğunu size sık sık hatırlatacaktır. Ancak ayrıldıkları noktalarla birlikte özellikle duygusal…

Our Rating

Images - 6.3
Text - 3.3
Comments - 7.5
Unlimited Criterias - 8.5

6.4

Points

Mirum est notare quam littera gothica, quam nunc putamus parum claram, anteposuerit litterarum formas humanitatis per seacula quarta decima.

User Rating: 3.97 ( 49 votes)
Yazıyı Oylayın


Yorum Ekle

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading...
Menu Title